Дома
Помош
Мапа
     ПОЧЕТНА  | РЖ УСЛУГИ А.Д.  | УСЛУГИ  |  КАПАЦИТЕТИКОНТАКТ

Активности

Водостопанство - Снабдување на со техничка и хигиенска вода на територијата на Рудници и Железарница Скопје вклучувајки и третирање на водата за...
Телекомуникации - Локален оператор за телекомуникациски услуги, интернет ...
Обезбедување - Услуги во областа на обезбедувањето на ...

повеќе

Кратко претставување

    Постоењето датира уште од 1967 како дел од секторот ЕНЕРГЕТИКА во рудници и Железарница Скопје. Од 1997 РЖ УСЛУГИ е формирана како посебна компанија која дава услуги на сите субјекти во Рудници и Железарница Скопје ...

повеќе

Бизнис партнери и соработници

РК ЗАВАРУВАЊЕ - апарати за заварување и опрема                РУДАРСКИ ИНСТИТУТ - научно истражувачка установа  ТУРБОИНЖЕНЕРИНГ - ремонт на пумпи и резервни делови

_________________________________________________________________


ПОВТОРЕН ПОВИК ЗА СОБРАНИЕ

Copyright © RZ USLUGI A.D. Почетна | За нас | Услуги | Поддршка | Партнери | Новости | Контакт